Хата: потопување во пракса

ден1,790.00

Курсеви 5 ден
1 ч 43 мин

Цел
Добијте флексибилност

Ниво
Почетник

Просечно времетраење
1 ч 59 мин

Тип
Аштанга

Интензитетот
Нежни

заграда
Блокови, појас

Категорија

Практиката помага да се смири умот и да се најде внатрешна рамнотежа. Оваа програма има за цел да ја врати менталната јасност и чувството за сопственото тело во текот на општата енергија.

Часовите вклучуваат техники на концентрација и пранајама, сурија намаскар, како и класични асани за хата јога и авторски снопови. Погоден за почетници и напредни практичари.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Хата: потопување во пракса”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart