Дишење и јога

ден1,890.00

Курсеви 5 ден
1 ч 43 мин

Цел
Добијте флексибилност

Ниво
Почетник

Просечно времетраење
1 ч 59 мин

Тип
Аштанга

Интензитетот
Нежни

заграда
Блокови, појас

Категорија

Во оваа серија на часови, ќе откриеме како да организираме дишење за вашата практика на јога. Ќе научиме како правилно да дишеме во динамична вињаса, а исто така ќе сфатиме како да дишеме за време на долги асани со статичка моќ, балансирајќи помеѓу мускулната напнатост и релаксација. Следно, ќе совладаме нов метод на јога дишење (пранајама) – од целосно јога дишење и уџаја до посложени практики како што е капалабхати.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Дишење и јога”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart