Политика конфиденциальности

Политика за приватност на страницата asanayogaclub.shop

Администрацијата на страницата asanayogaclub.shop се обврзува да ја одржува вашата приватност на Интернет. Ние придаваме големо значење на заштитата на податоците што ги давате. Нашата политика за приватност се заснова на барањата на Општата регулатива за заштита на податоците на Европската унија (GDPR). Целите за кои собираме лични податоци се: подобрување на работата на нашата услуга, воспоставување контакти со посетителите на оваа страница, испраќање билтени по е-пошта, обработка на кориснички податоци за услугата за онлајн тргување, обезбедување информации што ги бара корисникот, обезбедување услуги поврзани со деловната дејност на оваа страница, како и за активностите подолу.

Собирање и користење на лични податоци

Ние ги собираме и користиме вашите лични податоци само во случај на ваша доброволна согласност. Доколку се согласувате со ова, нè овластувате да ги собираме и користиме следните податоци: име и презиме, е-пошта, телефонски број, домашна адреса,. Собирањето и обработката на вашите податоци се врши во согласност со законите кои важат на територијата на Европската Унија и државата Македонија.

Складирање, измена и бришење податоци

Корисникот кој ги дал своите лични податоци на страницата asanayogaclub.shop има право да ги промени и избрише, како и да ја повлече својата согласност за нивна употреба. Период во кој ќе се чуваат вашите лични податоци: 6 месеци. На крајот од користењето на вашите податоци, администрацијата на страницата ги брише. За пристап до вашите лични податоци, можете да ја контактирате администрацијата на страницата на следната адреса: asanayogaclub.shop, Дренац 6а, Скопје 1000. Вашите лични податоци можеме да ги пренесеме на трето лице само со ваша доброволна согласност, доколку се пренесени, тогаш промената на податоците во други организации кои не се поврзани со нас, не можеме да ја спроведеме.

Користење на технички податоци при посета на страницата

Кога ја посетувате страницата asanayogaclub.shop, базата на податоци складира записи за вашата IP адреса, време на посета, поставки на прелистувачот, оперативен систем, како и други технички информации неопходни за правилно прикажување на содржината на страницата. Од овие податоци ни е невозможно да го идентификуваме идентитетот на посетителот.

Обезбедување информации од страна на децата

Доколку сте родител или старател и знаете дека вашите деца ни ги дале своите лични податоци без ваша согласност, ве молиме контактирајте не: contact@asanayogaclub.shop. Забрането е оставање на лични податоци на малолетници на нашата услуга без согласност на родителите или старателите.

Употреба на колачиња

За правилно прикажување на содржината и за погодност за користење на страницата asanayogaclub.shop, користиме колачиња. Ова се мали датотеки што се зачувани на вашиот уред. Тие му помагаат на страницата да запомни информации за вас, на пример, на кој јазик ја гледате страницата и кои страници веќе сте ги отвориле, овие информации ќе ви бидат корисни следниот пат кога ќе ја посетите. Колачињата го прават прелистувањето на страницата многу поудобно. Можете да прочитате повеќе за овие датотеки овде . Можете сами да го конфигурирате прифаќањето или блокирањето на колачињата во вашиот прелистувач. Неприфаќањето колачиња може да ги ограничи перформансите на страницата.

Користење на лични податоци од други услуги

Оваа веб-локација користи Интернет-услуги од трета страна кои собираат информации независни од нас: Google Analytics, Google AdSense, Yandex.Metrica, Yandex.Direct, Facebook.com,. Податоците што ги собираат може да се споделат со други услуги во рамките на овие организации и тие може да ги користат податоците за персонализирање на рекламите на нивната сопствена рекламна мрежа. Договорите за корисници на овие организации можете да ги прочитате на нивните веб-локации. На истото место, можете да одбиете да собирате лични податоци од нив, на пример, блокирачот на Google Analytics е тука , блокаторот Yandex Metrica е тука… Ние не споделуваме лични податоци со други организации и услуги кои не се наведени во оваа политика за приватност. Единствен исклучок е преносот на информации според законските барања на државните органи овластени да ги вршат овие дејствија.

Линкови до други сајтови

Нашата веб-страница asanayogaclub.shop може да содржи линкови до други веб-локации кои не се управувани од нас. Ние не сме одговорни за нивната содржина. Ви препорачуваме да ја прочитате политиката за приватност на секоја страница што ја посетувате, доколку ги има.

Промени во политиката за приватност

Нашата веб-страница asanayogaclub.shop може одвреме-навреме да ја ажурира нашата политика за приватност. Ќе ги соопштиме сите промени со објавување на нова политика за приватност на оваа страница. Ги следиме промените во законодавството во однос на личните податоци во Европската Унија и во државата Македонија. Доколку ни оставивте лични податоци, тогаш ќе ве известиме за промената во политиката за приватност. Доколку вашите лични податоци се внесени погрешно, тогаш нема да можеме да ве контактираме.

Повратни информации, завршни одредби

Можете да контактирате со администрацијата на страницата asanayogaclub.shop за прашања поврзани со политиката за приватност на: contact@asanayogaclub.shop или користејќи ја контакт формата наведена во соодветниот дел на оваа страница. Доколку не се согласувате со оваа политика за приватност, не можете да ги користите услугите на страницата asanayogaclub.shop, во тој случај треба да се воздржите од посета на нашата страница.

Shopping Cart