Изнајмување простор за јога

Класот ги нуди своите капацитети за активности , курсеви, часови , работилици , разговори или други теми поврзани со јогата : храна, гонг бањи, медитација, здрав живот, свесност, сат-чан, други видови јога што не ги нудиме во нашиот центар, како што се. како , акројога и јога за парови , јога за деца … работилници за јога за бремени жени, техники за добро изведување пози како што се работилницата за отворање на колковите , екстензии ….

Многу нè интересира тоа што наставниците кои доаѓаат од странство се охрабруваат и ги носат своите учења во центарот како и нивните ученици за да можат да не запознаат. Истовремено ќе можеме да ве рекламираме за да ве запознаат и учениците да знаат за други различни активности.

Знаеме дека можеме да понудиме многу повеќе и сигурни сме дека со давање можност да го користиме часот за различни настани, можеме да растеме заедно и да станеме поголемо и подобро семејство секој ден .

Центарот има Wi-Fi, клима, соблекувални, постепено осветлување и звучна опрема. Во киријата вклучуваме јога материјал како душеци, ќебиња, блокови… а можете да побарате, користење на рецепција, кетеринг, чаеви, колачиња… Просторите се изнајмуваат по час . Објаснете ни што ви треба и врз основа на тоа ќе ви помогнеме и советуваме во зависност од видот на активноста што ќе одлучите да ја направите за вашиот престој да биде што поудобен и пријатен.

Не двоумете се да ни поставите какви било прашања што ги имате. 

Leave a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Shopping Cart